Ring til os på tlf.:
Michael

Michael Alstrup Kristensen

Advokat

Thomas

Thomas Lorentzen

Advokat

Om Judan Advokater

Hos Judan Advokater er vi klar til at hjælpe med det juridiske angående forældremyndighed. På kontoret finder du advokaterne, Michael Alstrup Kristensen og Thomas Lorentzen. Vi er familieadvokater, som ønsker at hjælpe familier bedste igennem svære perioder med juridiske stridigheder. Hos os vægter de involverede børns trivsel højest.

Bedste familieadvokat i familieret

Vores advokatkontor er førende inden for familieret, hvor vi har mere end 10 års erfaring. Vi er specialister i forældremyndighedssager, herunder bopælsret og samværsret. Foruden det juridiske område, vægter vi tilliden med vores klienter højt. For os er det vigtigt at skabe de bedste resultater for klienten, så vi engagerer os i sagen fra start til slut.

Michael Alstrup Kristensen

michael

"Sammen kan vi skabe overblik over din sag, så dine rettigheder som forældre imødekommes. Samtidig sørger vi for at dit barn ikke glemmes i processen. "

  • Medlem af landsforeningen af Forsvarsadvokater
  • Møderet for Højesteretten
  • Beskikkelsesår: 2003

Thomas Lorentzen

thomas

"Der er plads til alle spørgsmål, så du har mulighed for at følge med i din egen sag. Sammen sørger vi for at du får de bedste resultater. "

  • Cand. Jur. 2001
  • Møderet for Landsretten
  • Beskikkelsesår: 2002

Familieadvokat med ansvar

Når vi tager en ny sag, starter vi altid med et grundigt og personligt møde, hvor du som klient kommer til at lære os bedre at kende. Det giver os det bedste grundlag for at forstå din situation og behandle sagen korrekt. For os er tilliden, mellem dig som klient og os advokater, en vigtig faktor for at komme godt igennem sagsbehandlingen.

Under sagsbehandlingen sørger vi for at være i tæt dialog med dig, så vi kan sikre os at den strategi der eventuelt skal anlægges i forbindelse med førelse af en retssag, er nøje gennemgået og vi inddrager samtlige forhold, som har betydning for sagen. Vores advokatsekretær kan også kontaktes under sagens behandling, hvor du blandt andet kan få status på sagen.

Kom godt igennem sagsbehandlingen

Der er ofte store følelser på spil i forbindelse med sager om forældremyndighed. Det er derfor efter vores opfattelse meget vigtigt, at der er fuld loyalitet og tillid mellem klient og advokat. Du kan altid betro dig fuldt ud til os i forbindelse med sagen, og er du i tvivl om noget i forbindelse med processen skal du endelig spørge ind til det.

Vores mål er at få vores klienter godt igennem sagsbehandlingen, og skabe de bedste resultater for dem. Som familieadvokat ved vi, at sagen ikke kun påvirker dig som forælder, men også det involverede barn eller børn. Vi prioriterer højt at deres trivsel tilgodeses under hele sagsbehandlingen.

Personlig hjælp til din sag

Har du brug for at få vurderet din sag, giver vi en uforpligtende samtale med gratis råd omkring samvær, bopæl eller andre områder indenfor forældremyndighed. Vores fokus som familieadvokater, er at få dig og dit barn godt igennem sagsbehandlingen.

Ved at udfylde kontaktformularen her på siden, vil en af vores familieadvokater kontakte dig telefonisk, hvor I kan drøfte sagen sammen. Du er også velkommen til at ringe på telefon.

JUDAN ADVOKATER I/S
Jernbanevej 9 - 4300 Holbæk
Tlf.:
CVR nr. 33 16 83 22
Bank: Spar Nord
Reg. 9040 - Konto 4575245914
Judan Advokater I/S har tegnet advokatansvarsforsikring hos HDI-Gerling Forsikring - Policenr. VAS1400052